CÉLMEGVALÓSÍTÁS


a6590d32d437234eb3695dcb01c6a718

 

“Persze tudom, hogy mit akarok. Épp csak az a baj, hogy minden nap mást, és csak egyetlenegy dologban lehetek biztos: bármi is az, még nem az enyém.”
Marion McGilvary

4T MODELL

Álmodozol egy jobb állásról, több fizetésről, egy jobb autóról, elismerésről, sikerekről?

A folyamatos munkahelyi nyomás és stressz miatt veszélyben az egészséged, tönkrement a párkapcsolatod, nincs magánéleted?

Szeretnél kilépni a mókuskerékből?

Kiégettnek érzed magad?

A CÉLMEGVALÓSÍTÓ PROGRAM nem csodát, hanem olyan, kipróbált és bevált gyakorlati támogatást nyújt, amellyel meghatározhatod célodat és lépésről lépésre el is érheted azt.

Mit takar a 4T Modell?

  1. Tűzd ki a célt!
  2. Tervezd meg a hozzá vezető utat!
  3. Tégy érte minden nap!
  4. Tartsd fenn a motivációdat!

Ugye milyen egyszerű? Vagy mégsem?

Tudod, hogy a célhoz vezető út a legritkább esetben egyenes és zökkenőmentes. Bármikor szembetalálhatod magad kisebb-nagyobb akadályokkal. Mégis hányszor bizonytalanított már el egy-egy kudarc? Hányszor tettél le terved megvalósításáról, kerestél jól hangzó magyarázatokat, kifogásokat?

A CÉLMEGVALÓSÍTÓ PROGRAMot saját tapasztalataim alapján úgy dolgoztam ki, hogy ezeken a mélypontokon is átsegítsen és olyan élvezetes, játékos eszközöket adjon a kezedbe, amelyekkel gyengülő motivációdat időről időre megerősítheted.

Miért ne vágnál bele most?

Nem kell mást tenned, csak regisztrálj, hogy elküldhessem Neked az ingyenes e-bookot, amely bevált módszertant és hasznos tippeket ad a sikeres célmegvalósításhoz.

Igényeld most!