SZERVEZETFEJLESZTÉS


Üzleti tanácsadás

Ha döntés előtt állsz és jól jönne egy gyors támogatás, ránéznél a vállalkozásod helyzetére egy új nézőpontból, megvizsgálnál új lehetőségeket, engedd meg, hogy eloszlassam benned azt a tévhitet, hogy a Tanácsadók és egyéb támogató szolgáltatások igénybevétele a nagyok kiváltsága.

Az In The Flow Coaching örömmel támogatja az egyéni vállalkozókat, de a kis- és közép vállalkozásokat is hozzájuk igazított árakkal és együttműködési keretekkel. Bátran gondolkodhatsz tehát ilyesmiben. Hasznos lehet ez azért is, mert a saját vállalkozásom felépítésében, fejlesztésében, ugyanakkor multinacionális, valamint közepes méretű cégnél szerzett működésfejlesztési tanácsadói, projektvezetési, minőségirányítási és auditori tapasztalataimmal valóban hitelesen és hatékonyan tudlak támogatni.

Miért van szükséged tanácsadóra, üzleti coachra?

Homokba dughatod a fejed, de egy valami biztos. A változások megtörténnek. A kérdés csak az, hogy részese leszel ezeknek a változásoknak, haladsz ezekkel a változásokkal, vagy lemaradsz. A gazdasági és technológiai környezet olyan sebességgel változik, hogy ha nem vagy jelen, nem vagy nyitott a változások befogadására, nehéz lesz felzárkózni a többiek mögé, akik a változást természetesnek fogadják el, sőt elébe mennek a változásnak. Ez ma talán az egyik legnagyobb versenyelőny.

Hogyan tudod a változásokra való reagálási képességed (reziliencia) fejleszteni? Önfejlesztéssel, képzéssel, melyet tréning, vagy egyéni tanácsadás, coaching keretében is megszerezhetsz.

Kozér Emőke

Siker coach

+36 30 509-1695