TURBÓ TAVASZI MEGÚJULÁS


TAVASZI MEGÚJULÁS PROGRAM NEKED

A TURBÓ TAVASZI MEGÚJULÁS PROGRAM egy komplex komfortzóna tágító és célmegvalósító program, amely 5×1,5 személyes, vagy Skype konzultációt foglal magába. Ennek keretében:

  • Tiszta képet kapsz önmagadról és valódi vágyaidról
  • Felszínre kerülnek életed idejétmúlt, vagy gátló tényezői, a “hiánybetegségek”
  • Kitűzöd célodat, amelyen dolgozunk
  • Felfedjük és hatástalanítjuk a benned működő önkorlátozó hiedelmeket
  • Meghatározzuk a a megújulás lehetséges útjait
  • Kidolgozzuk Akcióterved a megvalósításra
  • Játékos formában megerősítheted a célod eléréséhez szükséges erőforrásaidat és a motivációdat

KÉSZEN ÁLLSZ A MEGÚJULÁSRA?

Tedd meg az első lépést! Jelentkezz most!

Április 30-ig az 6×1,5 órás konzultáció 90.000 Ft helyett most csak 72.000 Ft-ért!

JELENTKEZEM

 Hogy miért?

Végre itt a várva várt tavasz!

Ahogyan tavasszal megújul a természet, Neked is szükséged lehet megújulásra. Sokszor elegendő a nézőpontváltás, hogy magunkra és környezetünkre új szemüvegen keresztül nézzünk.

Új nézőpont

Te hogyan készülsz fel az előtted álló kihívásokra?

1. Tedd meg az első lépést!
A természet körforgásában magától is megtörténnek a változások évszakról évszakra. Neked azonban tudatosan kell készen állnod és döntést hoznod a változásról. Ha nem vagy elégedett az életed valamely területével, akár a munkáddal, a vállalkozásoddal, a párkapcsolatoddal, vagy úgy általában az emberi kapcsolataiddal, esetleg anyagi körülményeidben jönne jól a bőség, akarnod kell a változást.

2. Szabadulj meg a terhektől!
Első a nagytakarítás. Talán nem is gondolod mennyire megkönnyebbülnél, ha letennéd azokat a terheket, amelyeket már régóta cipelsz, pedig már semmi szükséged rá. Idetartoznak a lakásodban, irodádban, autódban felgyülemlett felesleges tárgyak, dolgok, de még inkább azok a megoldatlan, lehúzó helyzetek, problémák, amelyek nem engedik, hogy energiáidat igazi céljaid megvalósítására, örömteli tevékenységekre fordítsd.


3. Mozdulj ki!

Tavasszal újraéled a természet, várnak a parkok, terek, lehet sportolni, vagy csak egy nagyot sétálni. Kitelepedhetsz a kertbe, vagy épp a kávézók teraszára. Bevallom nekem a kedvenc foglalatosságom ilyenkor figyelni az embereket. Ha kíváncsi vagy hihetelen sok újdonságot észrevehetsz, megragadhatsz pillanatokat, illatokat, érzelmeket, képeket, hangokat. Itt az ideje a váratlan találkozásoknak, melyekből ha nyitott vagy új kapcsolatok, barátságok, szerelmek is szövődhetnek. Néha elég egy villanás, amely alapvetően megváltoztatja az életedet, ha fogékony vagy és észreveszed. A saját életemből számtalan esetet említhetnék. A lehetőségek nap mint nap felbukkannak az életedben, ha észreveszed és beengeded.

Hogyan tudod ezt megtenni? Ha ezekben a pillanatokban minden érzékszerveddel jelen vagy és ki is mersz lépni a komfortzónádból, ha a lehetőség hívogat.

 A Tavasz maga a megújulás, engedd be a változás szelét saját életedbe is!

KÉSZEN ÁLLSZ A MEGÚJULÁSRA?

Tedd meg az első lépést! Jelentkezz most!

 

Április 30-ig az 5×1,5 órás konzultáció 90.000 Ft helyett most csak 72.000 Ft-ért!

JELENTKEZEM

Ne maradj le!

Kozér Emőke

Siker coach

+3630-509-1695